Accident TERIBIL în Olt: Căruță cu patru persoane, spulberată de un autoturism/O victimă a MURIT!

Un bărbat a murit pe loc după ce căruța în care se afla, alături de alte trei persoane, a fost spulberată de un autoturism. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară în orașul Drăgănești-Olt. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul care se găsea în căruță a fost proiectat prin parbrizul mașinii, fiind găsit de echipele de intervenție încarcerat în autoturism. Celelalte trei persoane, printre care o fetiță de doar 4 ani, au ajuns cu răni grave la spital. 

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 21.30 pe o stradă din satul Comani, unde șoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul cu atelajul în care se aflau patru persoane: un bărbat de 40 de ani, o fetiță de doar patru ani, mama acesteia, de 36 de ani, și un alt bărbat de 55 de ani.

La fața locului au intervenit echipaje SMURD de la Slatina și Stoenești, dar și un echipaj medical de la Ambulanță. De asemenea, la locul accidentului au ajuns și pompierii din Caracal cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Comani, aflat în căruță, a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viața.

În atelaj se mai aflau trei persoane, o minoră, în vâestă de 4 ani, cu traumatism cranio-cerebral, mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, politraumatizată, și un bîrbat de 55 de ani, politraumatizat prin accident rutier.

Toate cele trei victime, cu domiciliul în satul Comani, oraș Drăgănești-Olt, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului, în vîrstă de 50 de ani, a fost asistat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Calul atelajului a murit în urma accidentului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vezi Primele imagini de la accidentul mortal din Olt. AVERTISMENT: Puternic impact emoțional

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here