Deputatul Gigel Știrbu se implică în scandalul momentului: Ce spune despre bătaia primită de Goțiu de la Palada la B1 TV

Deputatul de Olt Gigel Știrbu se arată șocat de scandalul consumat miercuri seară în studiul B1 TV, la emisiunea Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin, unde, într-o pauză de publicitate, senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut de fostul purtător de cuvânt al guvernului în mandatul de premier al lui Victor Ponta, sociologul Mirel Palada.

Într-un comunicat de presă, parlamentarul liberal susține că ceea ce s-a întâmplat în studioul B1 TV este cel mai grav incident petrecut într-un platou de televiziune în ultimii 27 de ani.

“Am fost șocat să aflu din mass-media că aseară, in cadrul unei emisiuni televizate, a avut loc cel mai grav incident petrecut într-un platou de televiziune în ultimii 27 de ani. Intr-o pauză de publicitate, sociologul afiliat PSD, Mirel Palada, s-a năpustit cu pumnii si picioarele asupra senatorului USR Mihai Gotiu, vicepreședinte al Senatului.

Acest episod definește mai degrabă situația unei Românii din perioada anilor ‘50, atunci când oponenți ai regimului erau agresați fizic și verbal, bătuți, umiliți și aruncați în închisori, decât o Românie democratică, membră deja de 10 ani a Uniunii Europene, în care standardele occidentale ar fi trebuit deja să se fi înrădăcinat puternic. Este absolut de netolerat ca o țară cu valori democratice conturate timp de 27 de ani să revină la practici de violență politică și la manifestări activiste de tip “pumnul in gura” (la propriu in cazul domnului Palada).

Astfel de acte de huliganism politic, care au drept tinta intimidarea fizica si verbala a adversarilor, au fost metodele prin care in trecut regimul comunist a redus la tăcere adversarii si a eliminat orice forma de opozitie. Ca om politic, membru PNL, partid al cărui înaintași s-au luptat cu astfel de forme de agresiune politică, dezavuez ferm un astfel de comportament public si sunt revoltat ca in România apar din ce in ce mai des in scena politică personaje cu apucături de sorginte comunistă, incapabili de a înțelege libertatea dreptului la opinie”, afirmă deputatul Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here