Festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii“ dă traficul rutier peste cap în Slatina/Pe ce străzi vor fi restricții

Autoritățile locale din Slatina vor lua măsura restricționării circulației rutiere pe câteva artere importante ale municipiului vineri, 15 septembrie, din cauza unor manifestări ce vor avea loc în cadrul festivalului de umor „Oltenii şi Restu’ Lumii“.

Citește și Finanțele Publice Olt cheamă agenții economici la o întâlnire pe tema plății defalcate a TVA

Măsurile vor fi luate în prima zi a festivalului pe DN 65, la intrarea pe Podul Olt dinspre Craiova, între orele 10.00 – 11.00, când se va circula pe o singură bandă, și pe bulevardul A. I. Cuza, între Casa de Cultură a Tineretului și Complexul comercial Winmarkt (fostul magazin Oltul), pe care se va circula, de asemenea, pe o singură bandă între orele 16.00 – 17.00.

Citește și Polițiștii din Olt, descinderi la Clanul Fluture în această dimineață /Evaziune și spălare de bani

Efective ale Jandarmeriei Olt vor fi angrenate în misiuni  și vor asigura în perioada 15-17 septembrie a.c. măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii, organizat în municipiul Slatina.

Citește și Tel Drum vrea să reabiliteze un drum care traversează județul Olt/ Miză financiară fabuloasă

Jandarmii olteni vor acționa, pe perioada de desfășurare a festivalului, respectiv 15 – 17 septembrie, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin monitorizarea tuturor activităţilor, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice.

Citește și Avansări în grad și exercițiu demonstrativ de Ziua Pompierilor la Slatina. Nu a lipsit defilarea Gărzii de Onoare

Totodată, Jandarmeria Olt oferă cetăţenilor un set de sfaturi utile şi, totodată, coordonatele de contact prin care pot apela non-stop Jandarmeria:

  • Să acorde o atenţie deosebită obiectelor personale, pentru a evita furturile din buzunare;
  • Să evite consumul excesiv de alcool, care poate conduce la unele neînţelegeri şi crearea unor stări conflictuale;
  • Să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme;
  • Să nu lase la vedere în interiorul maşinilor obiecte de valoare (genţi, poşete, telefoane mobile, etc.);
  • Să nu ezite să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, care au misiunea de a asigura ordinea şi siguranţa publică;

Citește și Lia Olguța Vasilescu, despre drumul expres Pitești-Slatina-Craiova: „Începe construirea”

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Citește și Siminica Mirea repune pe tapet, la Ministerul Justiției, proiectul penitenciarului de la Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here