Un greu din PNL Olt se uită spre ALDE/ Joi a primit o funcție de conducere importantă

Exif_JPEG_420

Un greu din PNL Olt în care actualul președinte al organizației, Ion Moisescu, și-a pus mari speranțe, oferindu-i o funcție politică importantă la alegerile interne din aprilie, s-ar uita spre ALDE. De altfel, joi el a primit o funcție de conducere importantă, iar liberalii săi nu se află într-o poziție din care împart funcții.

Citește și ALERTĂ – Victorie în instanță! Procesul lui Darius Vâlcov, reluat de la ZERO

Este vorba de prim-vicepreședintele PNL Olt Dan Stana, despre care surse politice spun că ar fi bătut palma cu cei de la ALDE. De altfel, el a fost numit, joi, cu delegație, pentru o perioadă de trei luni în primă fază, în funcția de director în CFR Craiova, acolo unde era doar șef de serviciu, iar Partidul Național Liberal nu se află în poziția de a împărți funcții de conducere. Pe de altă parte, azi ar fi trebuit să se afle, alături de colegii săi de partid, la Brașov, unde vineri are loc Consiliul Național al PNL. Și nu este acolo, pretextând că ar fi trebuit să se deplaseze la București în problema promovării profesionale.

Citește și Festivalul „Oltenii şi Restu’ Lumii“ dă traficul rutier peste cap în Slatina/Pe ce străzi vor fi restricții

Contactat de OLT-ALERT, liderul PNL Olt a recunoscut că Dan Stana ar fi trebuit să participe la Consiliul Național, dar că l-a anunțat telefonic că nu poate să ia parte la eveniment.

Citește și Polițiștii din Olt, descinderi la Clanul Fluture în această dimineață/Evaziune și spălare de bani

„Trebuia să fie cu noi la Brașov, dar m-a anunțat telefonic că a fost numit director interimar și că trebuie să se ducă la București. Mă gândesc că m-ar fi anunțat și pe mine dacă dorește să plece, eu încă am încredere în oameni”, a declarat Ion Moisescu.

OLT-ALERT a încercat să îl contacteze și pe Dan Stana, dar acesta nu a răspuns la telefon. Pe de altă parte, o publicație locală îi citează o declarație în care Stana susține că „nu am luat încă o decizie”.

Citește și Primăria Slatina reia acordarea tichetelor sociale pentru Crăciun /Cine beneficiază, unde și când pot fi depuse

Citește și Finanțele Publice Olt cheamă agenții economici la o întâlnire pe tema plății defalcate a TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here