Artiști plastici din Olt la „Vin la arte” – Drăgășani, Vâlcea / GALERIE FOTO

În ultimul timp, una cele mai apreciate locaţii din Oltenia, aşa cum este zona Dragasanilor, stârneşte tot mai des interesul oamenilor de cultură. Acest aspect, alături de o mai veche prietenie, face că membrii filialei UAP Vâlcea să fie atraşi de frumuseţea Drăgășanilor pentru a continua mai vechiul proiect artistic „Vin la arte”, realizat și desfăşurat cu sprijinul Cramei „Casa de vinuri Iordache”, scrie, pe pagina sa de socializare, profesorul și artistul plastic slătinean Cătălin Podoleanu.

Artiştii participanţi, coordonaţi de maestrul Gheorghe Dican, vicepreşedinte al Uniunii Artiștilor Plastici (UAP) România, expun în această perioada o serie de lucrări ce reflectă maniere, concepte sau viziuni artistice personale, ce caută să consolideze apropierea dintre artiştii filialei Vâlcea şi iubitorii de frumos din zona Drăgășanilor, în mod special reprezentanţii Cramei „Casa de vinuri Iordache”, unul dintre cei mai apreciaţi producători viticoli autohtoni.

„Fie că va aflaţi între iubitorii de artă sau ştiţi să apreciaţi un vin bun, aceste evenimente vă oferă ocazia să vedeţi lucrări interesante semnate de Gheorghe Dican, Petti Velici, Tina Popa, Aurelia Sanda, Claudiu Schiteanu, Irina Ionescu, Marcel Duţu (Drăgănești, Olt – n.r.), Cristian Sima, Georgiana Poenaru, Dan Dimulescu (Caracal – n.r.), Daniel Stancu s.a. şi mai ales să cunoaşteţi mult mai bine o parte frumoasă a Olteniei”, mai scrie Cătălin Podoleanu în spaţiul virtual.

Sursa foto: Cătălin Podoleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here