Mari vedete la Corabia, de zilele orașului: Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuţ Fulea, Maria Ghinea, Neta Soare, Vasilica Dinu și Smiley

Ediția din acest an a Zilelor Orașului Corabia a debutat vineri, cu un meci de fotbal pe stadionul San Siro între o echipă locală, condusă de deputatul Alexandru Stănescu, și o formațiune compusă din foști jucători ai Universității Craiova, condusă de Nicolae Ungureanu.

Tot vineri a debutat cea de-a 44-a ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Corabia de Aur”, care are loc în Piața Independenței din centrul orașului și în cadrul căruia se întrec zeci de concurenți din mai multe județe ale țării, dar și din Republica Moldova. La deschiderea festivalului au participat, alături de reprezentanții autorităților locale, senatorul de Olt Paul Stănescu, deputații Dan Ciocan și Marius Iancu, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, precum și Virgil Delureanu, vicepreședintele aceleiași instituții.

În afara concursului vor susține concerte, sâmbătă și duminică, mari vedete ale muzicii ușoare și populare românești.

Este vorba de Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuţ Fulea, Maria Ghinea, Neta Soare, Vasilica Dinu, Adda, Trupa Haiducii, Simona Nae, și Smiley.

La eveniment vor evolua pe scenă și membri ai Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here