Un autoturism a LOVIT două femei și un copil de 8 ani pe trecerea de pietoni, la Slatina

Două femei și un copil de 8 ani au ajuns, sâmbătă seară, la spital după ce au fost loviți de un autoturism pe o trecere de pietoni din Slatina, în zona Spitalului Județean de Urgență. Vinovat de producerea accidentului este un șofer din județul Timiș care, neatent, a izbit din spate un alt autoturism care oprise să acorde prioritate de trecere pietonilor, proiectându-l în față.

Citește și Accident în Slatina: Motociclist lovit în plin de o mașină/ Victima, transportată de urgență la spital/Imagini de la fața locului

Accidentul a avut loc, în jurul orei 19.30, pe trecerea de pietoni din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţistii spun că vinovat de producerea evenimentului rutier este un şofer din judeţul Timiş, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţa sa, izbindu-l din spate.

Citește și PERICOL la marginea Balșului: INCENDIU pe 20 de hectare. Pompierii au intervenit în forță/VIDEO

„Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla oprit la trecerea pentru pietoni, condus de un bărbat de 34 de ani, din Slatina.

Citește și Dai muzica prea tare noaptea, riști 5 ani de închisoare: Se modifică legea ordinii publice/VIDEO

În urma impactului, autoturismul care oprise pentru a acorda prioritate pietonilor a fost proiectat pe trecere şi a acroşat trei persoane, care au necesitat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Citește și Admitere INM și magistratură 2017: Candidați din Olt, PICAȚI pe capete/Rezultatele la cea de-a doua probă

Victimele, o femeie de 28, o alta de 39 de ani şi un copil de 8 ani, toţi din Slatina, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportați la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului din Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Citește și ALERTĂ / Se schimbă legea! Anunț important pentru cei cu centrală termică

Potrivit oamenilor legii, nici unul dintre șoferii implicați în accident nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și Cluj-Napoca INVIDIAZĂ Slatina: La ce capitole orașul din Ardeal a rămas cu mult în urma capitalei Oltului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here