Paul Stănescu, în cazul Shhaideh – Plumb: Le cer să nu-şi dea demisia. E o făcătură marca „Zdreanţă“

PSD, atunci când e greu, se face arc în jurul conducerii partidului, a declarat luni liderul organizaţiei judeţene Olt, Paul Stănescu, care a precizat că nu va cere demisia lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb, pentru că dosarul DNA în cazul acestora „este o făcătură marca Zdreanţă“

„Din punctul meu de vedere este o aberaţie. (…) Partidul este foarte unit în acest moment. PSD, atunci când e greu, se face arc în jurul conducerii partidului. E foarte unit PSD-ul. Eu le voi cere să nu-şi dea demisia, pentru că e o făcătură. Le voi ruga pe cele două doamne să nu-şi dea demisia. Am stat şi eu de vorbă cu oameni care se pricep, cu specialişti, şi e o făcătură marca «Zdreanţ㻓, a declarat senatorul Paul Stănescu, înainte de BPN-ul PSD.

Pe de altă parte, acesta a punctat faptul că decizia finală o va lua conducerea partidului. „Dar decizia o luăm în partid, nu decid eu. Eu am spus un punct de vedere vizavi de cele două colege ale mele care sunt ministru“, a declarat vicepreşedintele PSD, la sediul central al partidului.

Sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here