Un incendiu de vegetație produs în Olt a luat viața unui om/Victima a MURIT în chinuri GROAZNICE/Imagini de la locul TRAGEDIEI

Un incendiu de vegetație uscată produs luni seară pe raza localității oltene Băbiciu, chiar pe marginea drumului județean 642 A, a luat o viață de om. Victima a murit în chinuri de neimaginat: trupul neînsuflețit a fost descoperit de pompieri cu arsuri pe întreaga suprafață.

Citește și Decizie de ultimă oră a Consiliului Județean Olt în legătură cu Spitalul Slatina/Investiție de milioane de lei

Alertați, pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului cu o autospecială de stingere, la locul cu pricina ajungând și o ambulanță SMURD.

„Pompierii de la Garda Stoenești au intervenit, luni, cu o autospecială de stingere cu apă și cu un echipaj SMURD la un incendiu de vegetație uscată produs în apropierea localității Băbiciu, pe marginea drumului județean 642 A.

Citește și Șeful Secției Penale din Judecătoria Slatina, Luis Constantin, a demisionat din funcție/Numele său, într-un dosar al DNA

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta pe circa 500 de metri pătrați, pe marginea drumului, și pe circa două hectare de porumbiște”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului petru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Citește și Șeful Inspectoratului de Poliție Olt, comisarul șef Cătălin Florescu, „și-a tras” adjunct nou

Din păcate, pompierii au descoperitla fața locului trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Băbiciu.

Citește și Fost senator de Olt, CONDAMNAT la trei ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

Omul a murit în chinuri de neimaginat; salvatorii l-au găsit cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Citește și Atenție, se schimbă regulile de înmormântare! Pentru ce puteți lua amendă de 10 000 de lei

Poliția a deschis o anchetă de moarte suspectă în acest caz pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care bărbatul a murit.

„Noi am fost sesizați în jurul orei 17.40 despre faptul că pe marginea unui drum din afara localității Băbiciu se află un cadavru carbonizat. Acesta a fost identificat de către o rudă, ca fiind un bărbat de 59 de ani, din localitate.

Citește și Paul Stănescu, în cazul Shhaideh – Plumb: Le cer să nu-şi dea demisia. E o făcătură marca „Zdreanţă“

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au condus la decesul persoanei. Decesul este înregistrat ca moarte suspectă. Așteptăm rezultatul necropsiei”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here