Noapte de GROAZĂ pentru o familie din Olt/ Cum se duce totul de râpă într-o clipă/Imagini de COȘMAR

Noapte de groază pentru o familie din localitatea olteană Schitu, a cărei locuință a fost distrusă de un incendiu devastator. Cu tot efortul depus de pompieri, casa a rămas fără acoperiș, la care se adaugă pagubele din interior. Locuința aparținea unei familii de tineri care o cumpăraseră recent și care se mutaseră cu doar o zi înainte în ea. 

Focul a izbucnit în liniștea nopții de luni spre marți și imediat s-a propagat la acoperișul casei. Imediat au fost alertați pompierii din Slatina, care s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului cu două autospeciale de stingere.

Citește și Un incendiu de vegetație produs în Olt a luat viața unui om/Victima a MURIT în chinuri GROAZNICE/Imagini de la locul TRAGEDIEI

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit noapte trecută pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință din comuna Schitu, sat Lisa.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, la aproximativ 140 de metri pătrați de acoperiș”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului petru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Pompierii au acționat mai bine de trei ore pentru izolarea și stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite. În ciuda eforturilor depuse de salvatori, au ars circa 140 de metri pătrați din acoperișul locuinței.

Citește și Decizie de ultimă oră a Consiliului Județean Olt în legătură cu Spitalul Slatina/Investiție de milioane de lei

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit produs la un corp de iluminat, mai spun pompierii.

Citește și Șeful Secției Penale din Judecătoria Slatina, Luis Constantin, a demisionat din funcție/Numele său, într-un dosar al DNA

Ironia sorții face ca familia, doi soți tineri, abia își cumpărase casa, cei doi mutându-se în noua lor locuință cu doar o zi înainte de nenorocire.

Citește și Șeful Inspectoratului de Poliție Olt, comisarul șef Cătălin Florescu, „și-a tras” adjunct nou

„Știu că acea locuință a fost cumpărată de o familie tânără. Păcat de ea”, a precizat primarul comunei Schitu, Marian Lunganu.

Citește și Fost senator de Olt, CONDAMNAT la trei ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

Citește și Atenție, se schimbă regulile de înmormântare! Pentru ce puteți lua amendă de 10 000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here