Șeful Inspectoratului de Poliție Olt, comisarul șef Cătălin Florescu, „și-a tras” adjunct nou

Șeful Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Cătălin Florescu, are, de trei zile, un nou adjunct în persoana comisarului șef Cristian Voiculescu, care ocupa un post de ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Cristian Voiculescu a fost împuternicit să ocupe funcţia de adjunct al şefului IPJ Olt, începând cu data de 22 septembrie.

„Prin dispoziţia Inspectoratului general al Poliţiei Române, începând cu data ,  22 septembrie 2017, comisarul şef de poliţie Cristian Voiculescu a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Olt pe linie de investigaţii criminale, pe o perioadă de şase luni”, a declarat agentul principal Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Comisarul şef Cristian Voiculescu se va ocupa, din noua postură, de investigaţiile criminale. Funcția a rămas vacantă în urmă cu trei luni, când cel care ocupa postul, comisarul şef Eduard Cristian Bîlă, s-a reîntors pe postul de şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here