Fondatorul Playboy va fi înmormântat lângă Marilyn Monroe. Adevărul din spatele unei imagini viralizate

Hugh Hefner îşi va petrece eternitatea lângă Marilyn Monroe, după ce, în 1992, el a cumpărat cripta din imediata apropiere a locului unde a fost depus trupul neînsufleţit al actriţei americane, relatează News.ro.

Potrivit BBC, Hefner, care a murit miercuri la vârsta de 91 de ani,  a plătit în urmă cu 25 de ani 75.000 de dolari pentru locul de veci. Pe rețele de socializare a început, la scurt timp după anunțarea morții patronului Playboy, să circule o imagine falsă în care Hugh Hefner i-ar fi aprins o țigară legendarei actrițe, scrie Mashable. În imagine apare, de fapt, actorul și regizorul Laurence Olivier, în timpul unei conferințe de presă din 1957 pentru promovarea filmului „Prince and the Showgirl”.

Iar Hugh Hefner a mărturisit, într-un interviu din 2011, că nu a apucat să o cunoască pe Marilyn Monroe: „Ea era în aceeași clasă de actorie cu fratele meu, în New York. Însă adevărul este că nu am întâlnit-o niciodată. Am vorbit o dată cu ea la telefon, dar nu am cunoscut-o în persoană. Din păcate, ea a murit înainte de vreme și nu am ajuns să facem cunoștință”.

Fanii fondatorului Playboy au lăudat ideea şi faptul că el a apreciat-o atât de mult pe Monroe – prima femeie care a apărut pe coperta revistei sale, în 1953.

Totuşi, actriţa a susţinut că nu a fost plătită pentru pozele nud. „Nu am primit nici măcar un «mulţumesc» din partea celor care au făcut milioane de pe urma fotografiilor nud cu Marilyn. A trebuit chiar să îmi cumpăr un exemplar al revistei, pentru a mă vedea”, scria ea în cartea „Marilyn: Her Life in Her Own Words”.

Vorbind despre planurile sale, multimilionarul a declarat pentru LA Times că are mulţi prieteni înmormântaţi în  Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, între care preferaţii Natalie Wood, Dean Martin şi Farrah Fawcett.

„Cred în simboluri. Să-mi petrec eternitatea lângă Marilyn este un lucru prea frumos să-l ratez”, a spus el.

Hugh Hefner a murit din cauze naturale, pe 27 septembrie, în celebrul Playboy Mansion din Los Angeles, înconjurat de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here