Decizie RADICALĂ a PNL Olt: Biroul Permanent al unei organizații de oraș a fost DIZOLVAT

Exif_JPEG_420

Biroul Permanent Județean al PNL Olt a decis, în ședința de joi, dizolvarea Biroului Permanent Local al PNL Piatra Olt. Președintele zonal Cătălin Nedelcu și președintele interimar al organizației, Ilie Petre, au fost însărcinați să refacă, în termen de 30 de zile, respectivul organism de conducere. Măsura a fost luată după ce președintele acestei organizații, Dan Stana, a demisionat din Partidul Național Liberal, la solicitarea expresă a liderului PNL Olt, Ion Moisescu. Demisia lui Stana a avut loc după ce liderul liberalilor olteni a aflat că subalternul său negocia, pe ascuns, trecerea la ALDE.

Citește și Vești bune și rele de la Direcția de Sănătate Publică Olt/ Zeci de mii de persoane așteaptă ASTA

Contactat telefonic, președintele PNL Olt a confirmat informația, explicând care a fost motivul ce a stat la baza deciziei de dizolvare a Biroului Politic Local din Piatra Olt.

„Având în vedere că domnul Stana a demisionat din partid la cererea mea, ținând cont și de negocierle pe care le-a purtat cu ALDE, în ședința de joi, 28 septembrie, a Biroului Permanent Județean, să dizolvăm Biroul Politic Local al organizației de la Piatra Olt, și l-am însărcinat pe vicepreședintele zonal, domnul Cătălin Nedelcu, și pe președintele interimar al organizației, domnul Ioan Petre, să refacă acest birou. Le-am dat și un termen pentru acest lucru, de 30 de zile. Am lat această decizie că mai erau oameni în cadrul vechiului birou care, din cauza serviciului, depindeau de domnul Dan Stana”, a declarat Ion Moisescu.

Citește și Ești din Olt și ai calificările adecvate? Intră AICI să afli ce șanse ai să lucrezi în Germania/Salarii de până la 2500 euro

Președintele PNL Piatra Olt, Dan Stana, care ocupa și funcția de prim-vicepreședinte la la nivel județean, a demisionat, în urmă cu două săptămâni, din Partidul Național Liberal, după ce OLT-ALERT a dezvăluit că își negocia, în ascuns față de colegii de partid, intrarea în ALDE pentru un post de conducere în cadrul CFR. Demisia nu și-a dat-o de bunăvoie, ci silit de președintele organizației județene, Ion Moisescu.

Citește și Val de scumpiri în lanț de la 1 octombrie. Cinci domenii în care vei fi AFECTAT la portofel

După demisia din PNL, Stana a rămas pe dinafară, pentru că cea mai mare parte din membrii ALDE Piatra Olt, unde urma să semneze adeziunea, au refuzat intrarea sa în partid, pe motiv că a fost colaborator al Securității.

Citește și Alro Slatina, investiții de peste 16 milioane de dolari în primul semestru din 2017/Dobra: Avem un program de dezvoltare pe termen lung

Citește și A revenit sezonul păduchilor în școlile din Olt/Peste 300 de copii, depistați cu boli infecțioase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here