Judecătorii Georgeta Istrate și Tudorel Slujitoru de la Tribunalul Olt și procurorul Adrian Aspra, ELIBERAȚI din funcție

Judecătorii Georgeta Istrate și Tudorel Slujitoru de la Tribunalul Olt, dar și procurorul Adrian Aspra de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, au fost eliberați din funcție. De fapt, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele pentru eliberarea din funcție a zeci de magistrați.

Citește și ȘOCANT: Un bărbat a fost găsit DECAPITAT la marginea unei comune din Olt

Atât judecătorii Georgeta Istrate și Tudorel Slujitoru, cât și procurorul Adrian Aspra, au fost eliberați din funcție, marți, 3 octombrie, în urma solicitărilor de a se pensiona.

Georgeta Istrate a funcționat ca judecător la Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal și făcea parte din colegiul de conducere al Tribunalului Olt.

Citește și Mașină RĂSTURNATĂ în canalul de fugă al râului Olt, la Fărcașele/ Pompierii și scafandri au ajuns la locul evenimentului

Din colegiul de conducere a instituției făcea parte și Tudorel Slujitoru, și el judecător tot în cadrul Secției a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal.

Citește și Accident rutier GRAV în Olt cu trei autoturisme și mai multe persoane implicate/FOTO+VIDEO

Adrian Aspra se numără printre cei mai vechi procurori care au activat în parchetele de pe lângă Judecătoria Slatina și Tribunalul Olt.

Citește și Vești proaste pentru fumători! Țigările s-au scumpit de astăzi. Care sunt noile prețuri

Vezi LISTA completă cu magistrații eliberați, marți, din funcție AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here