Mașină RĂSTURNATĂ în canalul de fugă al râului Olt, la Fărcașele/ Pompierii și scafandri au ajuns la locul evenimentului

Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul în canalul de fugă al râului Olt, în zina localității Fărcașele, noaptea trecută. Evenimentul a fost anunțat la 112, iar în cel mai scurt timp posibil la fața locului au ajuns pompierii și echipaul de scafandri al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Nu a fost însă nevoie de intervenția salvatorilor, pentru că în mașină nu se aflau victime.

Citește și ȘOCANT: Un bărbat a fost găsit DECAPITAT la marginea unei comune din Olt

„A fost un apel care anunța că o mașină s-a răsturnat în canalul de fugă al râului Olt, în zona localității Fărcașele. Nu au fost găsite, însă, persoane în autoturism, drept pentru care echipajele noastre nu au intervenit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Judecătorii Georgeta Istrate și Tudorel Slujitoru de la Tribunalul Olt și procurorul Adrian Aspra, ELIBERAȚI din funcție

În momentul în care echipajele de pompieri și scafandri se retrăgeau, la locul evenimentului a ajuns și proprietarul mașinii.

Citește și Vești proaste pentru fumători! Țigările s-au scumpit de astăzi. Care sunt noile prețuri

„A spus că era singur în mașină, că s-a răsturnat și că a reușit să iasă din autoturism. S-a întors să încerce să scoată mașina din canal. În ceea ce ne privește, prezența noastră la locul evenimentului a fost considerată deplasare fără intervenție”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Citește și Accident rutier GRAV în Olt cu trei autoturisme și mai multe persoane implicate/FOTO+VIDEO

Citește și Un polițist din Olt a MURIT la datorie. Omul legii era căsătorit și avea un copil de 10 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here