Dezvăluiri șocante în cazul accidentului de lângă Viena, în care au murit și doi tineri din Olt: Încercări de mușamalizare

Dezvăluiri șocante în cazul accidentului produs luna trecută lângă Viena, în care au murit cinci români, printre care și cei doi tineri, soț și soție, din comuna Movileni, județul Olt. Șoferul mort în accident este originar din satul Corund, din Satu Mare. Avea 21 de ani, se întorcea din Germania, ultimul drum însă s-a sfârșit în Austria. Potrivit unor surse de încredere, firma la care acesta muncea se pare că dorește să îl scoată vinovat pentru producerea accidentului pe tânărul decedat. Dat fiind faptul că tânărul șofer nu era angajat cu forme legale de muncă la firma de transport spune tot și despre faptul că transportatorul ar dori mușamalizarea cazului, anunță jurnalromânesc.at, citat de stiripesurse.ro.

De menționat este și faptul că potrivit autorităților austriece, toți cei implicați în descarcerarea victimelor au necesitat tratament psihologic din cauza impactului emoțional foarte mare.

Un tânăr de 34 de ani, din comuna Movileni, judeţul Olt, şi soţia lui, în vârstă de 30 de ani, se numără printre cei cinci români morţi în accidentul produs luna trecută pe o autostradă din Austria.

Ionuţ Datcu şi soţia sa, Ioana, erau pasageri în microbuzul implicat în accident. Cei doi lucrau în Germania şi veneau acasă pentru a-şi cununa finii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here