Oktoberfest Slatina 2017: Primarul Emil Moț a dat startul petrecerii de patru zile/FOTO

Într-o atmosferă de mare sărbătoare și după o spectaculoasă paradă pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, primarul Slatinei, Emil Moț, a dat, joi seară, cep butoiului cu bere care a reprezentat startul primei ediții a Oktoberfest în municipiul nostru, care se va întinde pe durata a patru zile de petrecere cu bere și mâncăruri cu specific bavarez, dar și tradițional românesc.

Citește și Guvernul dă banii înapoi: Milioane de români își vor primi taxele plătite, începând de la 1 ianuarie 2018

„Nebunia” a început joi la ora 17.00, când organizatorii au pus în mișcare o spectaculoasă paradă pe bulevardul AI Cuza, de la Casa Tineretului până pe esplanada din centrul orașului, acolo unde se înalță un uriaș cort, denumit Cortul Distracției, cu fanfara Lyra Band în frunte și din care nu au lipsit caleștile.

Citește și Este OFICIAL: Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se va afla, săptămâna viitoare, la Slatina

.După paradă, în prezența unui numeros public în Cortul Distracției, la intrarea căreia urează bun venit curioșilor însuși cerbul Cornel, primarul Slatinei, Emil Moț, a dat cep unui butoi cu bere, gestul reprezentând startul petrecerii care se va întinde pe durata a patru zile.

Citește și Pensii la valori AMEȚITOARE în Olt/Cine primește sume EXORBITANTE lună de lună

.Pe perioada celor patru zile ale petrecerii alimentate cu mâncăruri tradiționale românești și bavareze și stropită din belșug cu bere, organizatorii vor pregăti concursuri dotate cu circa 1000 de premii. Petrecerea va fi „condimentată” cu muzică de bună calitate susținută de trupe locale, dar și de formații bavareze. Intrarea în Cortul Distracției este liberă.
Programul complet al manifestării îl găsiți AICI.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here