Este OFICIAL: Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se va afla, săptămâna viitoare, la Slatina

Este oficial: ministrul Agriculturii, celebrul Petre Daea, se va afla săptămâna viitoare la Slatina, cu prilejul primei manifestări a Zilei naţionale a produselor agroalimentare româneşti, când în centrul municipiului Slatina producătorii de legume și fructe, miere, brânză şi preparate din carne din tot judeţul Olt, dar și din alte județe, își vor putea desface marfa spre vânzare. Reamintim că Ziua naţionale a produselor agroalimentare româneşti a fost stabilită printr-o lege inițiată de deputatul de Olt Alexandru Stănescu.

De altfel, Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, este și cel care a confirmat oficial prezența ministrului Petre Daea la Slatina.

„Este deja sigură prezența domnului ministru al Agriculturii la evenimentul ce va fi organizat la Slatina”, a declarat, pentru OLT-ALERT, deputatul Alexandru Stănescu.

La evenimentul ce va avea loc în 10 octombrie la Slatina vor fi prezenți, laolaltă cu ministrul Agriculturii, toți parlamentarii social-democrați de Olt, reprezentanții administrației publice locale și județene, șefii celor mai importante instituții publice, cu precădere cele cu profil agricol, dar și reprezentanți ai asociațiilor de fermieri.

„Este un eveniment extrem de important pentru toți fermierii români și, de ce nu, pentru populație în general, pentru că noi cu toții ne alimentăm de la fermieri. Va fi o bună ocazie ca ei, agricultorii, să își expună și să își promoveze produsele în locuri special amenajate. Apoi, fermierul va avea și el o zi al lui, așa cum alte multe categorii socio-profesionale au”, a mai declarat deputatul Alexandru Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here