Dramă ZGUDUITOARE pentru un bărbat din Olt: A rămas fără nimic după o viață de muncă/Imaginile GROAZEI

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Văleană a rămas fără agoniseala de-o viață, noaptea trecută, după ce un incendiu violent i-a distrus casa și tot ceea ce era în locuință. El nu se afla în locuință, ci se afla la serviciu, iar vecinii au observat foarte târziu incendiul, care și-a făcut de cap până la sosirea pompierilor, care nu au mai putut salva nimic.

Citește și Știre BOMBĂ: SUA dau înapoi în privința bazei militare de la Deveselu-Olt/Trump și-a băgat coada

Incendiul puternic a izbucnit în casă imediat după miezul nopții. Proprietarul nu se afla în locuință, ci se afla la serviciu, iat vecinii au observat foarte târziu incendiul. Cu toate că la locul indicat s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, în cel mai scurt timp posibil după ce s-a dat alerta la 112, salvatorii nu au mai putut salva nimic.

Citește și ATENŢIE: A intrat în vigoare codurile portocaliu și galben de ploi şi vânt. E și avertizare de INUNDAȚII

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent cu flacără și degajări mari de fum, la întreaga locuință.

Citește și Puteri SPORITE pentru polițiștii locali/Ce domeniu li s-a dat, în plus, pe mână

Pompierii au acționat aproximativ două ore pentru lichidarea incendiu, dar nu au mai putut salva locuința și bunurile din aceasta.

Citește și Politicianul care vrea „impozit pe cotețe”, Varujan Vosganian, vine la Slatina să-și lanseze o carte

Au ars acoperișul casei pe aproximativ 130 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit, două holuri, o baie și o bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Guvernul trece la ANGAJĂRI MASIVE: S-au DEBLOCAT posturile în două ministere importante

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este un scurtcircuit electric produs la cablul de alimentare al unui boiler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here