Un șofer băut și fără permis din Balș, care nu a oprit la semnalul polițiștilor, a accidentat 4 persoane, printre care un copil de 7 ani

Un șofer fără permis și aflat sub influența alcoolului care nu a oprit la semnalul polițiștilor, a accidentat patru persoane, sâmbătă seara, în localitatea argeșeană Albota, potrivit agerpres.ro. Bărbatul care a generat accidentul este din Balș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, accidentul s-a produs pe DN 65, la ieșirea din Albota spre Pitești. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenților rutieri, a pierdut controlul volanului și a ajuns într-o parcare, unde a acroșat trei pietoni și un autoturism, conform Agerpres.

Din datele centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș reiese că patru persoane au fost rănite în accident. Un minor a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar trei adulți au ajuns la Spitalul Județean de Urgență.

Șoferul care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuzul de a opri la semnalele agenților rutieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here