Iohannis, despre discuțiile cu Tudose: Am primit toate promisiunile necesare

Klaus Iohannis și Mihai Tudose au participat joi la lansarea noului model Ford EcoSport care a avut loc la Uzina Ford din Craiova. Președintele a spus, în cadrul acestui eveniment, că infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern, potrivit dcnews.ro.

„În atragerea de investiţii, administraţia locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă şi nu excepţie. Ştim cu toţii că una din cerinţele esenţiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate.

Infrastructura trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern. În acest sens, mă bucur că îl avem astăzi aici pe domnul premier și pe domnii miniștri. În discuțiile pe care le-am avut înainte să ajungem aici, evident că am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare”, a zis Klaus Iohannis, moment în care a fost îndelung aplaudat.

Președintele a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare „nu numai ca industria auto să devină mai atractivă şi mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient şi în siguranţă, pentru ca dezvoltarea României să se aşeze pe baze solide şi sănătoase”, mai arată dcnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here