Când ar putea fi „uns” Paul Stănescu în funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite în cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri votaţi săptămâna trecută de conducerea PSD: Paul Stănescu – ministru al Dezvoltării Regionale, Felix Stroe – ministru al Transporturilor şi Marius Nica – ministru delegat pentru Fondurile Europene, potrivit digi24.ro.

Președintele urmează să spună dacă este de acord cu noile propuneri de miniștri, caz în care va semna decretele de numire a acestora în funcție. Ceremonia de depunere a jurământului ar putea avea loc chiar luni.

Conducerea PSD a decis, vineri, care vor fi propunerile pentru înlocuirea celor trei miniștri demisionari din Cabinetul Tudose, iar președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a fost propus de partid pentru șefia Ministerului Dezvoltării Regionale și pentru postul de vicepremier.

Împotriva nominalizării liderului PSD Olt în Comitetul Executiv al PSD a fost înregistrat un singur vot împotrivă, acesta aparținând lui Nicolae Bănicioiu.

Felix Stroe a fost propus în locul lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, iar Marius Nica o va înlocui pe Rovana Plumb la Ministerul Fondurilor Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here