Demisie în USR: Deputatul acuzat că susține PSD și-a anunțat plecarea-FOTO/VIDEO

Deputata Oana Bîzgan și-a anunțat luni demisia din grupul USR de la Camera Deputaților, potrivit B1.ro. Aceasta a anunțat că părăsește formațiunea din motive personale și își va continua activitatea parlamentară ca independent, dar va continua și să colaboreze cu partidul din care a plecat.

Această demisie vine după ce deputata a fost implicată într-un mare scandal intern din USR în ultima perioadă fiind acuzată că din calitatea sa de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați din Camera Deputaților a făcut mai multe manevre pentru a ajuta PSD.

Aceasta a fost reclamată în USR de deputatul Iulian Bulai pentru că în ședința din 12 septembrie a comisiei pe care o conduce ar fi favorizat PSD. Concret, aceasta a anulat ședința în care avea pe ordinea de zi trei proiecte de lege – unul inițiat de Guvern, unul inițiat de Liviu Dragnea și unul inițiat de un alt deputat PSD, dar ulterior ar fi fost strânse semnături de la membrii comisiei pentru a se consemna oficial că ședința a avut loc și s-au dat avize pozitive pentru toate cele trei proiecte.

Oana Bîzgan a devenit cunoscută după ce în timpul Guvernului Cioloș a fost numită în trei consilii de administrație la companii de stat.

Demisie în USR: Deputatul acuzat că susține PSD și-a anunțat plecarea

Sursa: B1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here