Ce spune Dragnea despre demisia lui de la șefia PSD

După ce în spațiul public a fost lansată ipoteza conform căreia premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut, săptămâna trecută, lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la șefia PSD, liderul social-democrat a negat că acest lucru s-a întâmplat, potrivit digi24.ro.

Sociologul Marius Pieleanu, autorul sondajului care anunța „prăbușirea” Guvernului în ceea ce privește încrederea populației, a susținut că, înainte de Comitetul Executiv al PSD de săptămâna trecută, în care s-a tranșat soarta a doi miniștri cu dosare penale (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb), premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la conducerea PSD.

Întrebat de jurnaliști despre această variantă lansată în spațiul public, Dragnea a negat-o categoric: „Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Acolo au fost 100 de inși în sala aia și nu mi-a cerut demisia nimeni”.

Conform digi24.ro, la insistențele jurnaliștilor, care au întrebat dacă cererea a fost cumva formulată în cadrul unei discuții restrânse, Dragnea a continuat: „Nu am avut o discuție restrânsă. Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here