Dragnea anunță că Legea pensiilor se amână până în 2019. Olguța Vasilescu: ce-i atâta supărare?

Legea pensiilor se amână și nu se va aplica din 2018. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a declarat la Parlament că în proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, nu însă şi legea pensiilor, despre care a spus inițial că este obligatoriu să se aplice din 2018, potrivit revista22.ro.

”Domnul Mişa nu a fost ieri (la şedinţa coaliţiei – n. red.), o să ne vedem mâine (miercuri – n. red.). Ceea ce s-a prezentat până acum: sunt prevăzute toate actele normative care au fost adoptate, este încadrare sun 3% deficit, un program de investiţii bun”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă este mulţumit de cum arată până acum draftul de buget pentru anul viitor.

Liderul PSD a spus că noua lege pensiilor nu este prinsă în bugetul pentru 2018 deoarece nu a fost încă adoptată, spunând că nu este obligatoriu ca aceasta să se aplice de anul viitor.

Intervievată de Antena 3, ministrul Muncii Olguța Vasilescu a reacționat extrem de iritată, ea a invocat existența a două etape în aplicarea legii și a completat retoric: ”ce-i atâta supărare?”

Sursa: revista22.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here