Este OFICIAL: Cornelia Sulger, membru în Comiterul de reglementare al ANRE

În urma votului majorităţii PSD-ALDE şi UDMR în Parlament, Cornelia Sulger, consilier județean și președinta Organizației de Femei Social-Democrate Slatina, a fost aleasă să ocupe un post de membru în Comiterul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE).

Președinte al autorității a fost ales Dumitru Chiriţă, Zoltan Nagy-Bege a fost reconfirmat în funcția de vicepreşedinte, iar Gabriel Gheorghe a fost ales ca membru în Comiterul de reglementare al ANRE și preşedinte al Consiliului de Administraţie la Romgaz.

Cornelia Sulger are 43 de ani și are o lungă experiență profesională în domeniul energiei electrice. În perioada 1998-2007 a fost inginer în cadrul SC Electrica Oltenia SA, iar în prezent este manager de vânzări în cadrul CEZ, după ce, în perioada 2007-2014, ea a fost manager clienți corporate în cadrul CEZ Vânzare.

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Cornelia Sulger a candidat pentru un loc în Senatul României din partea PSD, de pe poziția a treia pe listele de candidați.

Cornelia Sulger deține un apartament de peste 60 de metri pătrați în Slatina, dobândit în 2005. Anul trecut a obținut venituri totale de aproape 70.000 de lei, din salariul de la CEZ și din indemnizația de consilier județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here