Aleșii Slatinei se întrunesc, vineri, în ședință extraordinară/ Ce decizii vor lua pentru comunitate

Consilierii locali ai Slatinei se întrunesc, vineri, în ședință extraordinară pentru a lua în discuție mai multe proiecte de hotărâre importante pentru comunitate.

Aleșii slătineni vor discuta și vor supune aprobării rectificarea bugetului local, rectificarea programului de obiective de investitii pentru anul în curs, dar și programul de dotări pe 2017.

OLT-ALERT publică, mai jos ordinea de zi a ședinței:

Proiect de hotărâre referitor la: „aprobare rectificare Buget local de venituri şi cheltuieli pe anul 2017; aprobare rectificare program obiective de investitii pentru anul 2017; aprobare rectificare program de dotari pe anul 2017; aprobare fise ale obiectivelor de investitii”.

Proiect de hotărâre referitor la: „aprobarea Bugetului creditelor interne pe anul 2017; programul obiectivelor de investitii pentru anul 2017, finantate din credit intern”.

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare modificare a bugetului programelor şi proiectelor culturale, educative şi manifestărilor sportive din anul 2017.

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare sume şi Regulament cadru de organizare manifestare ”Cupa Slatinei la Înot”, ediţia a IV-a, în perioada 18 – 19 noiembrie 2017.

Proiect de hotărâre referitor la: atribuirea în folosinţă gratuită către Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială Slatina, a imobilului – teren în suprafaţă de 900 mp, situat în municipiul Slatina, strada Nicolae Bălcescu nr. 22, ce aparţine domeniului public al municipiului Slatina.

Proiect de hotărâre referitor la: Aprobare sume şi Regulament cadru organizare concurs de creaţie literară şi arte vizuale „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” – ediţia a VI-a, în perioada 14 noiembrie – 04 decembrie 2017.

Proiect de hotărâre referitor la: prelungirea contractelor de închiriere pentru chiriaşii din cadrul imobilului – bloc de locuinţe 4, situat în municipiul Slatina, str. Armoniei nr. 4.

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare rectificare Buget de Venituri si Cheltuieli pe anul 2017 la S.C. DEZVOLTARE URBANA SLATINA S.R.L. urmare aprobarii prin BVC local rectificat/2017 a participarii U.A.T.M. Slatina la majorarea capitalului social al societatii.

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare program obiective de investiții și fișe ale obiectivelor de investiții pentru anul 2017 alocate Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina, cu finanțare din bugetul local.

Proiect de hotărâre referitor la: „validare Dispozitie Primar nr. 1732/09.10.2017 referitoare la aprobare majorare sume defalcate din taxa pe valoare adaugata repartizate pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul U.A.T.M. Slatina”

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare rectificare credite bugetare repartizate pe anul 2017 la Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială.

Proiect de hotărâre referitor la: ,,aprobare suplimentare și redistribuire credite bugetare, aprobate in bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2017 Direcției Administrarea Patrimoniului.

Proiect de hotărâre referitor la: prelungire contract de închiriere locuinţă de necesitate către doamna Staicu Ileana pe o durată de 1 an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here