Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a tras consilier personal din Olt: ,,Țara are nevoie de tine, Florine”

Florin Ciobanu, alături de Petre Daea la Slatina

Vizita ministrului Agriculturii, Petre Daea, în Olt, cu prilejul Zilei Recoltei, a fost cu noroc pentru președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, care, după ce i-a făcut demnitarului cărare prin mulțime de la o masă a producătorilor agricoli la alta, a avut norocul ca ministrul să-l remarce nu doar ca organizator al evenimentului din Slatina și ca pe un mic trepăduș în cadrul vizitei sale oficiale, ci și ca pe un tânăr bun în minister. Așa că l-a luat consilier personal.

Informația a apărut pe un site de socializare, unde președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt a anunțat fericita alegere a ministrului.

„Am acceptat această funcție după ce am analizat din toate punctele de vedere această propunere și am ajuns la concluzia ca numai din interior mai pot construi ceva pentru tinerii și pentru micii producători in special in bazinele de legume – fructe !!
Va fi o muncă titanică și sper sa am energia necesară sa mă ridic la pretențiile d-lui Ministru Petre Daea, dar sunt sigur ca voi avea nevoie și de sprijinul vostru, de ideile voastre, de părerile voastre, pentru ca intr-o buna zi, peste un an, peste 2 sa tragem concluziile și rezultatele muncii noastre și împreună sa inauguram depozite, centre de procesare și de ce nu …să vorbim de exporturi de legume – fructe așa cum isi dorește d -ul Ministru Petre Daea !!
Cu Dumnezeu înainte !!!”, a scris în mediul virtual Florin Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here