Comisarul șef Cătălin Florescu pleacă de la conducerea Poliției Olt/Cine îi va lua locul

Comisarul șef Cătălin Florescu nu va mai fi șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, el urmând să preia conducerea Școlii de Poliție Slatina în scurt timp. Surse neoficiale din cadrul inspectoratului ne-au confirmat informația.

„Așa se pare, că domnul inspector șef Florescu ar urma să preia, prin dispoziție, conducerea Școlii de Poliție Slatina”, au spus sursele citate.

Schimbarea ar urma să aibă loc vineri, 20 octombrie.

Pentru postul de șef al IPJ Olt ar urma să fie împuternicit Cristian Voiculescu, actualul adjunct al lui Florescu. Sursele citate nu au putut, însă, confirma și această informație.

Deși am încercat să îl contactăm, comisarul șef Cătălin Florescu nu a răspuns la telefon.

O schimbare a avut loc recent și în structurile de conducere ale Poliției Municipiului Slatina, unde inspectorul șef Cristian Tița a fost împuternicit de conducerea IPJ să ocupe postul de șef al Biroului Rutier pentru o perioadă de șase luni, în locul lui Nicolae Cărămizaru, care s-a pensionat.

Aceasta a fost a doua modificare importantă în structura Poliției Slatina, după ce, la începutul anului în curs, comanda instituției a fost preluată de comisarul șef Sorin Bărbuică, el înlocuindu-l în funcție pe Vasile Stoean, pensionat la sfârșitul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here