17 copii intoxicați cu antigel la școală/ Toți au ajuns de urgență la spital

Mai mulți copii au ajuns de urgență la Spitalul Județean din Brăila după ce au băut apă cu antigel chiar la școala unde învață, scrie presa locală, citată de cugetliber.ro. „S-a intamplat după ora de sport. Se fac niște lucrări la centrala școlii și a ajuns antigel în instalația de apă”, a declarat directorul școlii din Victoria.

Medicii de la UPU Brăila se confruntă cu o urgenţă de grad 0. 17 copii din localitatea Victoria au ajuns de urgență la Spitalul Județean, scrie Obiectivbr.ro.

Potrivit primelor informatii, aceștia se aflau la cursuri, în incinta Școlii Gimnaziale din comună, și au consumat apă care conținea antigel. Apa potabilă ar fi fost infestată cu antigel după ce s-a făcut o probă a centralei termice, notează Infobrăila.ro.

Informația a fost confirmată de directorul școlii. „S-a întâmplat după ora de sport. Se fac nişte lucrări la centrala şcolii şi a ajuns antigel în instalaţia de apă”, a declarat directorul şcolii din Victoria.

Copii transportați la spital au vârste cuprinse între 9 si 13 ani.

„Pacienţii s-au prezentat la UPU pentru ingestie accidentală cu antigel. Starea lor generală la venire era bună. Cantităţile ingerate au fost variabile”, a precizat Alina Neacşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, citată de debrăila.ro.

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here