Pompieri din șase județe s-au înfruntat la tenis de masă în Slatina/Rezultate/FOTO+VIDEO

Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Olt, în colaborare cu Asociața Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România, a organizat, în perioada 18-20 octombrie, la Slatina, Memorialul „Daniel Barabaș” la tenis de masă.

Competiția a fost găzduită de Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina și la ea au participat 16 sportivi de la inspectoratele pentru situații de urgență din județele Olt, Argeș, Brașov, Teleorman, Caraș-Severin și Sibiu.

Vineri, 20 octombrie, în prezența profesorului Petre Arnăutu, antrenor emerit de tenis de masă și selecționerul lotului de junioare al României, și a prim-adjunctului ISU Olt, colonelul Ovidiu Ciobanu, s-a desfășurat festivitatea de premiere a sportivilor care s-au clasat pe primele trei locuri la acest memorial.

Clasamentul a fost următorul:

La proba de dublu:
Locul I – Olteanu Mihai și Matei Mirel – ISU Brașov
Locul II – Gheju Sorin și Ilica Lucian – ISU Caraș-Severin
Locul III – Cenușă George, Bongioi Săndel – ISU Teleorman

La proba de simplu:

Locul I – Migea Cornel – ISU Sibiu
Locul II – Zidăroiu Constantin – ISU Argeș
Locul III – Dumitrescu Cătălin – ISU Olt

„Competiția a fost organizată în memoria colegului nostru Daniel Barabaș, cel care a câștigat numeroase trofee la competițiile naționale și internaționale organizate de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Din păcate, colegul nostru, pompier în cadrul Stației Scornicești, a plecat mult prea devreme din marea familie a salvatorilor, fiind răpus, în anul 2013, de o boală necruțătoare.

Daniel Barabaș a fost un militar cu o aleasă ținută morală, un profesionist desăvârșit, un camarad de nădejde și un împătimit al tenisului de masă.

Prin organizarea acestei competiții am adus un omagiu celui care a fost un pompier de nădejde și jucător de tenis de masă de excepție”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here