Bărbatul din Olt care şi-a UCIS tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul din localitatea olteană Tufeni care în noaptea de vineri spre sâmbătă şi-a ucis tatăl imobilizat la pat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului IORDACHE IONEL ŞTEFAN, în prezent deţinut în Centrul de Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22.10.2017 până la data de 20.11.2017, inclusiv”, se arată în încheierea de duminică a instanţei de judecată.

Trupul fără viaţă al victimei, un bărbat de 58 de ani, a fost descoperit de un membru al familiei, care a alertat imediat autorităţile prin numărul de urgenţă 112.

Ajuns la faţa locului, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului, survenit cu câteva ore înainte.

„Unul dintre membrii familiei l-a găsit pe bărbat fără suflare în dimineaţa zilei de sâmbătă. În jurul orei 08:20 am primit o solicitare în acest caz, iar cadrele medicale au constatat că persoana prezenta multiple traumatisme în zona capului și a membrelor, loviturile fiind produse cu un corp dur. Decesul bărbatului survenise cu câteva ore în urmă, cel mai probabil în cursul nopții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei, medicul Alina Duminică.

La faţa locului a ajuns şi echipa operativă a Poliţiei Olt, care, sub coordonarea procurorilor, au început imediat cercetările.

„În urma unui apel la 112, echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a deplasat la fața locului pentru cercetări într-un caz în care există suspiciunea de omor. Cauza a fost preluată de unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Criminalul, Ionuţ Iordache, s-a numărat printre victimele grupului infracţional de la Berevoeşti, judeţul Argeş, acuzat de sclavie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here