Accident cu două autovehicule şi trei persoane implicate pe DN 65, la Valea Mare/ FOTO+VIDEO

Un accident în care au fost implicate două autovehicule şi trei persoane s-a petrecut luni după-amiază pe DN 65, pe raza localităţii Valea Mare. La faţa locului au intervenit trei echipaje mediale.

Primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii unui echipaj SMURD Scorniceşti, care se întorceau de la un alt caz. Ulterior, la locului accidentului a mai ajuns un echipaj SMURD, de la Satina, dar şi un echipaj de la Ambulanţă.

„În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism în care se aflau trei persoane. Şoferul autoturismului, în vârstă de 63 de ani, din Slatina, prezenta excoriaţii la nivelul feţei.

El a fost asistat la locul intervenţiei şi a refuzat transportul la spital. Soţia acestuia, pasageră pe scaunul din faţă al maşinii, nu preyenta urme de traumă.

Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit în urma accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

După echipajele de prim-ajutor, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au demarat cercetări pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here