Două accidente rutiere în aceeaşi zonă, unul după altul, în Olt, pe DN 65/FOTO+VIDEO

La scurtă vreme după accidentul petrecut, luni după-amiază, pe DN 65, pe raza localităţii oltene Valea Mare, un al doilea eveniment rutier a avut loc nu departe de locul primului incident. De data aceasta, în accident a fost implicată o singură persoană, o femeie din Slatina, care a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit cu maşina de parapetul din beton care străjuieşte şoseaua.

Citeşte şi Copii muşcaţi şi bătuţi la o grădiniţă din Olt. „Grădiniţă sau sală de tortură?”

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 16.15, în zona primei curbe periculoase de la Valea Mare, pe direcţia Slatina – Piteşti, acolo unde femeia care se afla la volan, în vârstă de 34 de ani, din Slatina, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de parapetul din beton de pe marginea şoselei.

Citeşte şi Este OFICIAL: Şeful Poliţiei Olt, Cătălin Florescu, pleacă din funcţie/Voiculescu preia conducerea IPJ

Imediat după accident, la faţa locului sau deplasat un echipaj SMURD şi o ambulanţ pentru a-i acorda primul ajutor femeii implicate în eveniment.

Citeşte şi De ce dă Florescu vrabia funcţiei de şef al IPJ Olt din mână pentru cioara de la Şcoala de Poliţie

„În accident a fost implicat un singur autoturism, condus de o femeie, de 34 de ani, din Slatina, care nu prezenta urme vizibile de traumă şi care a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi Comunicat IMPORTANT de la Inspecţia Muncii pentru toate autorităţile şi instituţiile publice!

Femeia a avut noroc chior cu parapetul din beton înalt care a împiedicat autoturismul să părăsească partea carosabilă, caz în care maşina s-ar fi răsturnat în valea adâncă şi abruptă din zonă.

Citeşte şi Nou accident în ZONA MORŢII din Olt, pe DN 65, la Pădurea Saru/Un tânăr a ajuns la spital/Imagini de la faţa locului

În aceeaşi zonă, cu doar o oră înainte s-a petrecut un altt accident cu două autovehicule şi trei persoane implicate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Doar unul dintre şoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale pe care le-a primit la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Citeşte şi Imaginea nopţii trecute în Olt: Autoturism DISTRUS în totalitate de flăcări – FOTO/VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here