Copii muşcaţi şi bătuţi la o grădiniţă din Olt. „Grădiniţă sau sală de tortură?”

Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce mai mulţi copii au ajuns acasă în ultimele zile cu muşcături şi alte răni pe corp, potrivit cancan.ro. Este vorba de Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa, unde lucrează o educatoare pe care părinţii o acuză că nu îi supraveghează pe copii, astfel că micuţii se lovesc între ei.

Citeşte şi Accident cu două autovehicule şi trei persoane implicate pe DN 65, la Valea Mare/ FOTO+VIDEO

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Adrian Bărbulete, a confirmat, pentru OLT-ALERT, existenţa unei anchete în curs.

Citeşte şi Este OFICIAL: Şeful Poliţiei Olt, Cătălin Florescu, pleacă din funcţie/Voiculescu preia conducerea IPJ

„O mămică a reclamat că o educatoare nu-i supraveghează foarte atent pe copii şi că aceştia se bat între ei. Noi am fost sesizaţi vineri, iar astăzi, 23 octombrie, am trimis o echipă formată din inspectorul de zonă şi inspectorul de la învăţământul preşcolar să verifice cele sesizate. În ceea ce ne priveşte, noi facem o cercetare prealabilă a unor posibile abateri, urmând ca o eventuală sancţiune să fie aplicată şcoală”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Adrian Bărbulete.

Citeşte şi Imaginea nopţii trecute în Olt: Autoturism DISTRUS în totalitate de flăcări – FOTO/VIDEO

Alex, un băieţel de patru ani din localitatea Verguleasa, ar fi ajuns, săptămâna trecută, de două ori bătut acasă. Părinţii nu au mai suportat şi au cerut explicaţii educatoarei, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Nou accident în ZONA MORŢII din Olt, pe DN 65, la Pădurea Saru/Un tânăr a ajuns la spital/Imagini de la faţa locului

„Ochiul negru de două zile… astăzi l-am luat muşcat de spate!!!! E grădiniţă sau sală de tortură? Avem educatoare sau şefă de trib? În ce hal mai rău de atât să ajungă un copil să fie maltrat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste, gen cât a costat-o treanţa de pe ea sau şoşonii din picioare! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea, o să fac tot ce îmi stă în putere să nu mai fie dânsa «şefa de trib”»!”, spune Tania Vierescu, mămică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here