Nou accident în ZONA MORŢII din Olt, pe DN 65, la Pădurea Saru/Un tânăr a ajuns la spital/Imagini de la faţa locului

Un nou accident s-a petrecut duminică seară pe DN 65, în zona Pădurii Sarului, acolo unde 10 oameni au murit şi alte zeci de persoane au fost rănite în evenimente rutiere din ultimele luni. Un tânăr a fost transportat cu răni la spital.

Citeşte şi Un nou semnal de alarmă în Parlament: Drumurile județului Olt ucid!

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, după ce o autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune. În cele două autovehicule se aflau patru persoane, una în autoutilitară şi trei în autoturism.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost unul devastator pentru autoturism, căruia partea din spate a fost distrusă total.

Citeşte şi Mandat de aducere la tribunal pentru fiul poliţistului din Olt acuzat de tentativă de omor, după ce a fost pus în libertate

La faţa locului au ajuns echipe de intervenţie care au găsit o victimă rănită. este vorba de un tânăr care se afla în calitate de pasager pe bancheta din spate a autoturismului.

Citeşte şi România trece la ora de iarnă / Ceasurile se dau înapoi cu o oră

Victima a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Citeşte şi Bărbatul din Olt care şi-a UCIS tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Celelalte persoane nu prezentau urme vizibile de traumă.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS la Balș provocat de un șofer beat/ Imaginile care spun TOTUL

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie care a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here