Proaspăt eliberat înainte de termen din închisoare, a încercat să-şi violeze mama!

Sursa foto: stireazilei.com

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Bihor, care a încercat să-şi violeze mama, la doar câteva zile după ce a fost eliberat din închisoare înainte de termen reprezintă primul semnal al noilor măsuri luate prin bunăvoinţa legilor ministrului justiţiei Tudorel Toader, de a scoate din puşcării categorii periculoase de infractori.

Potrivit procurorilor Petru Hera Cristea, în vârstă de 46 de ani, a încercat, în seară de 10 octombrie, să-şi agreseze sexual mama. „În seară zilei de 10.10.2017, în intervalul orar 20.00 – 21.00, timp de aproximativ 30 – 40 de minute, aflându-se în incinta locuinţei din localitatea Borz, jud. Bihor, inculpatul Hera Cristea-Petru, a încercat prin costrangere să întreţină raporturi sexuale cu mama să Hera Maria, a agresat-o fizic pe această, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, citaţi de Adevărul.

Bărbatul a plecat de acasă şi, până în prezent, nu a fost găsit. La solicitarea procurorilor, vineri, 20 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Beiuş a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsa, pentru 30 de zile, iar în baza mandatului, violatorul a fost dat în urmărire naţională.

“Inculpatul a plecat de la domiciliu, nefiind găsit până în prezent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş a solicitat emiterea unui mandat de arestare în lipsa faţă de inculpatul Hera Cristea Petru. Judecătoria Beiuş a emis mandat de arestare în lipsa faţă de inculpat”, au anunţat procurorii.

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o orădeancă. Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penienciarului sătmărean, unde violatorul era închis.

În septembrie 2010, Hera a încercat să violeze o orădeancă de 22 de ani pe podul CFR dintre cartierul Dragoş Vodă şi stradă Făcliei. A prins-o de gât, a trântit-o la pământ şi s-a urcat pe ea, încercând s-o dezbrace. Spre norocul tinerei, întâmplarea a fost surprinsă de doi adolescenţi care au salvat-o şi l-au şi prins pe obsedat, predându-l Poliţiei. Bărbatul era la al doilea atac în câteva luni.

În ianuarie, încercase să siluiască o femeie în vârstă din Rieni, mama a unui poliţist orădean. Victima s-a aparat, l-a zgâriat şi lovit, aşa că maniacul a renunţat la ideea violului, încercând s-o oblige la sex oral. N-a reuşit nici asta: femeia l-a muşcat şi apoi a fugit. Pe 17 mai 2014, în duminică Paştelui, la ora 5 dimineaţă, Hera a urmărit o tânăra orădeancă de 24 ani pe Podul Intelectualilor şi, profitând că în zona nu era nimeni, a încercat s-o violeze. Femeia a reuşit să scape doar pentru că în zona a apărut un trecător, iar agresorul a fugit, fiind prins după două ore cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din centrul oraşului.

Sursa: stireazilei.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here