„Cinci apartamente sparte numai azi. Să mulțumiți PSD-ului, doamnă!”/ Primele victime ale pușcăriașilor eliberați de Tudorel Toader

„Cinci apartamente sparte numai azi. Să mulțumiți PSD-ului, doamnă!”. Acesta a fost răspunsul unor polițiști pentru o familie căreia i-a fost spart apartamentul, potrivit b1.ro.

Oamenii legii au făcut referire la legea recursului compensatoriu promovată de ministrul Tudorel Toader, în urma căreia au ieșit din închisoare, în câteva zile, peste 500 de deținuți.

„Cam așa s-a încheiat seara la secție, iar polițiștii pufneau că e crunt ce urmează”, povestește Cristian Bucată pe Facebook.

„Singura alinare este că mama a trecut cu bine peste șocul descoperirii casei răvășite de hoți. Are probleme cu inima, mai ales după moartea tatălui meu acum aproape un an. De altfel, hoții au furat banii de parastas și de cruce nouă, singurii bani puși deoparte din salariul ei”, adaugă el.

Bărbatul a mai spus că, în loc să înceapă săptămâna de lucru muncind la firma sa, a trebuit să stea pe drumuri ca să facă plângere la poliție.

„Așa că în loc să-ți vezi de firmă că începe o săptămână nouă cu o grămadă de treburi de rezolvat, tu lunea în amiaza mare lași deoparte proiecte, mailuri, clienți, soţie, copii și te apuci: cumpără și schimbă butuc, du-te la poliție, stai după amprente etc. Nu ai timp de nervi și frustrare.

Înțeleg că după primii 500 urmează alte câteva mii de infractori ce vor fi eliberați grație Partidului Salvați Deținuții. Și că statistica oficială spune că 80% din ei vor recidiva din păcate. Deja au apărut ştiri cu recidivişti. Azi noi am fost ghinioniștii, voi aveți grijă și dați mai departe cui credeți că i-ar prinde bine un sfat de prudență”, mai scrie acesta, citat de b1.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here