Remember Costel Moisescu în plenul Consiliului Judeţean Olt / VIDEO

În deschiderea şedinţei ordinare de joi a Consiliului Judeţean Olt, consilierii judeţeni au păstrat un moment de reculegere în aminitrea fostului lor coleg Costel Moisescu, preşedintele PNL Olt, plecat cu mult prea devreme dintre noi.

„După cum cunoaştem, pe colegul nostru l-a iubit multă lume, indiferent de opţiunea politică sau de micile altercaţii care au mai avut loc. Să păstrăm un moment de reculegere în memoria lui”, şi-a îndemnat colegii medicul Viorel Dumitrescu, coleg de partid cu Ion Costel Moisescu.

La propunerea lui George Ciucu, în şedinţa de joi s-a stabilit ca funcţiile pe care Costel Moisescu le deţinea în organismele subordonate consiliului judeţean, printre care şi cea de membru în Comisia de buget-finanţe, să fie preluate de un alt liberal, în persoana lui Dumitru Căleală, până la desemnarea unui nou consilier judeţean din partea PNL.

Președintele PNL Olt, Ion Costel Moisescu, a decedat în dimineața zilei de vineri, 13 octombrie, în urma unui infarct. El fusese ales lider al organizației judeţene a PNL în luna aprilie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here