Sevil Shhaideh, numită în conducerea OMV Petrom

Compania OMV Petrom a anunțat vineri la Bursa de Valori numirea fostului vicepremier în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, dar și în alte două comitete, informează digi24.ro.

Pe lângă Consiliul de Supraveghere, Sevil Shhaideh va mai face parte atât din comitetul de audit, cât și din cel prezidențial și de nominalizare al OMV Petrom. Numirea ei a avut loc după ce Mihai Busuioc, numit la șefia Curții de Conturi, a renunțat la funcțiile ocupate acum de Shhaideh.

”În conformitate cu prevederile art. 1537, aliniatul (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom S.A, Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, începând cu data aprobării numirii sale de către Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor”, spune compania în comunicat, citat de digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here