Accident MORTAL în Olt/ Se vorbeşte despre o posibilă SINUCIDERE

Un bărbat de 63 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism, accidentul petrecându-se pe raza localităţii Pîrşcoveni. Surse apropiate evenimentului rutier vorbesc despre o posibilă sinucidere a pietonului.

La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi un echipaj de la Ambulanţă, însă cadrele medicale, cu toate eforturile depuse pentru resuscitarea bărbatului accidentat, nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

„Accidentul a avut loc în comuna Pîrşcoveni, sat Olari. Au intervenit pompierii SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Victima, un pieton în vârstă de 63 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au executat manevre de resuscitare, fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat de SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Surse apropiate evenimentului rutier vorbesc despre o posibilă sinucidere a pietonului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here