A murit Ionel Daragiu, zis Pelle. Dumnezeu să îl odihnească!

Ionel Daragiu, cunoscut de slătineni drept Pelle, a încetat din viaţă sâmbătă, 28 octombrie, la prânz, în locuinţa sa din localitatea Schitu. Anunţul a fost făcut de fiul său pe reţelele de socializare. 

Decesul a survenit după ce, în urmă cu câteva luni, medicii i-au descoperit o tumoră la creier.

Deşi a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la un spital din Capitală şi în ciuda faptului că, imediat după operaţie, manifesta un optimism generat de mulţumirea că a scăpat cu viaţă din dificila intervenţie a medicilor, el nu şi-a mai revenit, ulterior, cu adevărat.

Cunoscut de foarte multă lume ca o figură „pitorească” a Slatinei, Pelle era simpatizat de oameni simpli şi de oameni cu poziţii înalte deopotrivă. Îl cunoşteau şi îl agreau directori de instituţii publice, şefi din administraţia publică locală, medici, politicieni etc. Un soi de punct culminant al vieţii sale s-a consumat atunci când a candidat, fără succes, din partea unui partid politic, pentru un loc în Consiliul Local Slatina. S-a întâmplat la alegerile din 2000, când în el investise încredere liderul de atunci al filialei judeţene a fostului Partid Umanist din România (PUR), Gheorghe Marinescu. Îi plăcea să fie mereu conectat la actualitate, cerea şi oferea informaţii mai ales despre lumea politică. Toate astea vor face să i se simtă lipsa.

Pentru cei interesaţi, înmormântarea va avea loc luni, 30 noiembrie, la ora 12.00, în comuna Schitu.

Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here