Bărbatul care şi-a tăiat fiul în pădure cu un cuțit, internat la Psihiatrie / VIDEO

Sursa foto: informatiabuzaului.ro

Bărbatul care și-a torturat ore întregi băiatul de 12 ani într-o pădure din Bozioru, tăindu-l pe mâini, picioare şi în zona abdomenului, a fost internat forţat la Psihiatrie, informază informatiabuzaului.ro.

După câteva ore de audieri, oamenii legii au hotărât ca sadicul tată să fie internat într-un spital de psihiatrie pentru stabilirea discernământului.

El este un recidivist care abia a fost liberat din pușcărie. Mihai Ilie de 39 de ani, s-a răzbunat crunt pe copilul de 12 ani după ce soția sa l-a părăsit în urmă cu două săptămâni și a plecat în Spania.

Înfuriat că soția sa nu se mai întoarce în țară, bărbatul și-a ademenit, sâmbătă, fiul într-o pădure din localitate, spunându-i că vor merge împreună într-o excursie de câteva ore.

Ajunși în pădure, tatăl s-a transformat într-un monstru, hotărând să-și chinuiască fiul ca să se răzbune pe soţie.

După ce l-a dezbrăcat în pielea goală pe micuț, la doar 5 grade Celsius, agresorul l-a legat pe băiețel cu o frânghie de un copac, apoi a început să-l cresteze cu cuțitul pe piept.

Scenele de coșmar înregistrate de către tatăl monstruos au fost trimise soției pe WhatsApp.

După câteva ore de calvar, micuțul a fost eliberat și trimis acasă, tatăl agresor fugind în pădure.

După ce a primit imaginile șocante, mama băiatului a sunat la ambasada României din Spania care a alertat poliția.

Mai bine de două ore le-au trebui mascaților ca să-l găsească pe făptuitor, care în cele din urmă a fost prins și încătușat, apoi dus la sediul de Poliție din Pârscov, potrivit informatiabuzaului.ro. Tatăl băiatului a stat mai mulți ani la pușcărie, după ce a strâns mai multe condamnări pentru tâlhărie.

Sursa: informatiabuzaului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here