Taximetrist tăiat la gât de un client, la Timişoara / FOTO + VIDEO

Un client a sărit cu cuţitul la şoferul de taxi în timpul unei curse, l-a rănit la gât şi în spate, i-a furat o tabletă şi a fugit, potrivit opiniatimişoarei.ro. Taximetristul a anunţat prin staţie ce i s-a întâmplat.

Că la un semn, o mulţime de şoferi de taxi au venit să-şi sprijine colegul şi au pornit în căutarea agresorului.

Taximetristul rănit a povestit că a preluat un tânăr din centru, de la Conti, care a cerut să fie dus în zona Prinţul Turcesc.

La un moment dat, în apropiere de stradă Andrei Şaguna, clientul i-a spus să tragă pe dreapta, a scos un cuţit şi l-a tăiat pe şofer în spate şi în zona gâtului, a înşfăcat tabletă pe care acesta o avea în maşină, a deschis portiera şi a dispărut în noapte.

 

Când au auzit pe staţie ce i s-a întâmplat, colegii taximetristului s-au apucat să scotocească zona, stradă cu stradă. Căutarea lor atentă a dat la scurt timp roade. La intersecţia străzii Mistral cu Mătăsarilor, l-au descoperit pe agresor. Rapid l-au imobilizat şi l-au predat poliţiştilor de la Secţia 1 care l-au dus la audieri.

Oamenii legii aveau să afle că are 22 de ani şi e de loc din judeţul Gorj. În faţă poliţiştilor, acesta a fost incoerent în declaraţii.

Taximetristul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara pentru îngrijiri şi investigaţii.

Anchetă a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, mai informează opiniatimişoarei.ro. Tânărul de 22 de ani din Gorj va fi acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie.

Sursa articol şi imagini: opiniatimişoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here