Marius Oprescu, despre numirea lui Paul Stănescu în funcţia de ministru: „Pentru mine n-a fost o bucurie…”/VIDEO

Prezent, sâmbătă, alături de de primarul Slatinei, Emil Moţ, la conferinţa de presă susţinută de vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că numirea şefului său de partid în cele două posturi extrem de importante în guvern reprezintă, pentru prima oară, recunoaşterea rezultatelor bune pe care PSD Olt le-a înregistrat la fiecare rând de alegeri.

Citeşte şi Cod Galben de vreme SEVERĂ în Olt/ Ce fenomene meteo vor lovi judeţul

De altfel, Marius Oprescu a spus că bucuria lui a fost generată nu atât de nominalizarea lui Paul Stănescu în cele două funcţii guvernamentale, cât de faptul că respectiva nominalizare reflectă rezultatele electorale de până acum ale PSD Olt.

Citeşte şi Paul Stănescu: Programul de guvernare poate fi implementat „cu o condiţie esenţială”. Care e aceasta/VIDEO

„Este o mare onoare pentru noi să avem la nivel de Guvern al României un vicepremier, aşa cum am spus şi când l-am felicitat pe domnul preşedinte pentru această funcţie. Pentru noi şi pentru mine personal, n-a fost o bucurie nominalizarea pe un post de ministru, chiar dacă ministerul pe care îl coordonează domnul Paul Stănescu este unul foarte important, cât recunoaşterea rezultatelor politice înregistrate de PSD Olt de-a lungul vremii. Deşi Oltenia a avut de fiecare dată rezultate bune, nu am avut niciodată din zona noastră un om cu o greutate politică într-un guvern, aşa cum aşa cum este, astăzi, domnul preşedinte Paul Stănescu”, a declarat preşedintele executiv al PSD Olt.

Citeşte şi VIDEO/Unde şi-a găsit loc de muncă Darius Vâlcov/Nu mai e la grupul parlamentar al PSD

În context, Oprescu a spus că prezenţa lui Paul Stănescu în fruntea ministerului Dezvoltării Regionale va aduce un echilibru în distribuţia de fonduri destinate marilor proiecte şi investiţiilor derulate de administraţiile publice locale, astfel încât şi zona Olteniei să beneficieze de aceste fonduri.

Citeşte şi Accident în Slatina: Un tânăr de 21 de ani şi o tânără de 23 de ani au ajuns la spital/Imagini de la accident

„Vreau să-l asigurăm de tot sprijinul nostru pentru a face ceva pentru zona Olteniei. A mai avut şi are Oltenia miniştri în Guvern, dar o funcţie cu greutate politică, aşa cum este cea de vicepremier, nu a avut de foarte mult timp. Vă cer să fiţi alături de noi şi să îndreptăm anumite lucruri care nu merg pentru zona Olteniei. Ştim că, din momentul nominalizării, domnul preşedinte reprezintă întreaga ţară, dar credem şi vom susţine că zona Olteniei şi judeţul Olt au nevoie de multe lucruri şi cu dânsul acolo avem speranţe mai mari şi garanţia că ele se vor realiza. Vorbim de marile proiecte de infrastructură, care privesc şi zona noastră, aducerea de investiţii. Trebuie creat un echilibru în distribuţia fondurilor atât administraţiilor publice locale, dar şi către proiectele de mare infrastructură”, a mai spus Marius Oprescu.

Citeşte şi Renică Diaconescu, despre salvarea pacienţilor cu AVC: Soluţia este înfiinţarea de unităţi stroke

Citeşte şi A murit Ionel Daragiu, zis Pelle. Dumnezeu să îl odihnească!

Citeşte şi Accident MORTAL în Olt/ Se vorbeşte despre o posibilă SINUCIDERE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here