Fostul purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt, E. Botan, împuternicit adjunct al Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova

Fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt, locotenentul colonel Emanuel Botan, ocupă, de luna aceasta, postul de adjunct al şefului Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Împuternicit să ocupe noua poziţie în 16 octombrie, ofiţerul din Olt a fost prezentat luni, în prezenţa colonelului Ionuţ Sindile, prim-adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major al Jandarmeriei Române, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

„Începând cu data de 16.10.2017, domnul locotenent-colonel BOTAN Emanuel-Theodor, care până la această dată a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Serviciu Management Operaţional în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a fost împuternicit pentru o perioadă de 6 luni să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Craiova”, se arată într-un comunicat de presă.

Emanuel Botan este absolvent al Liceului M.I. Constantin Brancoveanu” Ploieşti, promoţia 1996, al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan CuzaBucureşti, Facultatea de Drept – Arma Jandarmi, promoţia 2000 şi al cursului postuniversitar în cadrul Facultăţii de Drept a Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti  specialitatea relaţii internaţionale”, în anul 2005.

În vârstă de 40 de ani, ofiţerul este căsătorit, are doi copii şi o experienţă de peste 17 ani în cadrul Jandarmeriei Române, activând în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, unde a ocupat diferite funcţii de execuţie şi conducere, de-a lungul timpului participând la mai multe cursuri şi programe de pregătire în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here