Încă un poliţist din Olt, fost şef de post, a MURIT/ Abia ieşise la pensie

Încă un poliţist din Olt a murit în urma unui infarct. Este vorba de fostul şef al Secţiei de Poliţie Rurală Găneasa, comisarul şef (r) Marin Culcescu, proaspăt ieşit la pensie şi care a decedat joi dimineaţă.

Cu o stare de rău de câteva zile, joi dimineaţă bărbatul i-a spus soţiei că nu se simte bine, iar aceasta a solicitat ajutor la 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un altul de la Ambulanţă, şi deşi s-au depus eforturi pentru a-l readuce la viaţă, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanţă a fost nevoit să constate decesul.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj al SAJ cu medic şi echipajul SMURD. Pacientul a fost găsit inconştient. Am făcut protocolul de resuscitare, dar fără rezultat. Dânsul avea o patologie renală şi cardiacă mai veche. A avut o stare de rău de câteva zile şi, de dimineaţă, i-a spus soţiei că nu se simte bine. Decesul a fost declarat de medicii de pe Ambulanţă”, a declarat medicul Alina Duminică, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt.

Comisarul şef Marin Culescu ieşise la pensie în vara acestui an, după ce cariera sa profesională s-a desfăşurat în mai multe structuri ale Poliţiei.

„Înainte de a deveni şef al Şecţiei de Poliţie Rurală Găneasa, a lucrat ofiţer în cadrul Serviciului Ordine Publică. El şi-a mai desfăşurat activitatea ca poliţist judiciar în cadrul Poliţiei Slatina, dar şi la Crimă Organizată. Regretăm prematura sa dispariţie dintre noi şi adresăm sincere condoleanţe familiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Este al doilea caz de acest gen în doar o lună. La începutul lui octombrie, un agent de poliție, care lucra în cadrul Secţiei Rurale Coteana, a murit în timp ce își desfășura activitatea de patrulare pe raza localității Milcov. Polițistul Dorin Neațu avea 40 de ani, era căsătorit și avea un copil minor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here