Politician PMP, declaraţie ŞOCANTĂ despre pensionari: Nu merită să trăiască

Un politician al Partidului Mişcarea Populară din Gorj, consilier local, a făcut o declaraţie şocantă la un post de radio despre pensionarii care votează cu PSD, spunând despre ei că nu îi suportă şi că respectivele persoane vârstnice „nu merită să trăiască”.

„Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagiii ăștia. Acești pomanagii care se duc și iau pomană ca să voteze, ăștia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească. Își merită soarta!”, a declarat Leonida Belgher, consilie rlocal în localitatea gorjeană Alimpeşti, potrivit pandurul.ro.

După ce Asociația Global Inclusion, condusă de Iulian Ionescu, a anunțat că va sesiza Consiliul Național de Combatere a Discriminării, Parchetul, dar și Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament, consilierul PMP şi-a nuanţat declaraţia.

„Am foarte multi prieteni pensionari, dar oameni cu demnitate si credinta în Dumnezeu si care nu au vindut votul si nu au acceptat mita electorala si au votat cum le-a dictat constiinta, pentru ca isi iubesc tara si copiii. Eu m-am referit la acei pensionari care si-au vândut votul pe pomeni electorale sau pentru alte avantaje si din cauza lor am ajuns in halul asta, iar copiii nostri au ajuns sluga la straini”, a reacţionat alesul PMP, potrivit pandurul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here