Inspectorii de muncă din Olt anchetează moartea a CINCI persoane

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt anchetează moartea a cinci salariaţi care au decedat în cursul lunii octombrie.

Citeşte şi Bărbat din Olt, arestat după ce a obligat două tinere să se prostitueze în Italia

Potrivit inspectorului şef adjunct pe parte de Securitate şi Sănătate în Muncă în cadrul ITM Olt, Florin Fumureanu, este vorba de doi salariaţi care au murit din motive medicale, de un angajat care a decedat după ce a căzut de pe un imobil şi de alte două persoane care au decedat într-un accident rutier, în timp ce se întorceau de la locul de muncă.

Citeşte şi Din ianuarie, românii care pleacă în străinătate sunt obligaţi să anunțe Fiscul/Neîndeplinirea obligaţiei atrage amenzi

Acestea din urmă sunt victimele teribilului accident rutier petrecut în 7 octombrie în Balș, soldat şi cu rănirea altor şapte persoane. Persoanele decedate şi altele cinci plecaseră de la serviciu, o turnătorie care funcţionează pe raza comunei Valea Mare, şi se îndreptau către casă cu un autoturism al angajatorului, drept pentru care evenimentul a fost înregistrat și accident de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt.

Citeşte şi Darius Vâlcov şi-a chemat tatăl, ca martor, în instanţă. Dumitru Vâlcov nu s-a prezentat!

„Ancheta se află în derulare şi este una de durată, pentru că trebuie să primim documente oficiale de la mai multe instituţii. În primul rând aşteptăm un raport final al evenimentului de la Poliţia Rutieră, apoi documente medicale care să ateste, exact, cauza deceselor. O problemă asupra cărei cred că va fi reţinută de inspectorii de muncă este aceea că şoferul ar fi fost depistat cu alcool la testul efectuat de poliţişti. Altfel, nu este o mare culpă a angajatorului”, a declarat şeful ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Citeşte şi Accident EXTREM în Olt, cu două VICTIME, mamă şi fiică/O persoană a MURIT!

Un caz de deces la locul de muncă este cel petrecut la începutul lunii trecute în localitatea Curtişoara, acolo unde angajatul unei firme de construcţii din Balş a căzut de pe dispensarul din comună, unde lucra la o şarpantă.

Citeşte şi Primele IMAGINI de la accidentul în care o femeie a MURIT şi fiica ei a fost RĂNITĂ GRAV! Atenţie, impact emoţional

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here