Darius Vâlcov şi-a chemat tatăl, ca martor, în instanţă. Dumitru Vâlcov nu s-a prezentat!

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Finanţelor şi primar al Slatinei, Darius Vâlcov, a cerut instanţei să îl citeze ca martor pe tatăl său, Dumitru Vâlcov, în dosarul de corupţie care este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă la termenul de azi, când trebuia să depună mărturie, tatăl fostului ministru nu s-a prezentat, potrivit concretolt.ro, astfel că instanţa a decis ca martorul să fie adus cu mandat.

Citeşte şi Accident EXTREM în Olt, cu două VICTIME, mamă şi fiică/O persoană a MURIT!

Întrebat în şedinţă de ce martorul nu s-a prezentat în faţa completului de judecată, Darius Vâlcov a spus că nu ştie ce s-a întâmplat, potrivit aceleiaşi publicaţii, astfel că instanţa a decis aducerea martorului cu mandat.

Citeşte şi Primele IMAGINI de la accidentul în care o femeie a MURIT şi fiica ei a fost RĂNITĂ GRAV! Atenţie, impact emoţional

Fostul ministru al Finanţelor a cerut audierea tatălui său pentru a depune mărturie că celebrele lingouri de aur ţinute în seif ar fi fost cumpărate de Dumitru Vâlcov pentru a fi făcute cadou nepoţilor săi, mai scrie concretolt.ro.

Citeşte şi Un bărbat din Olt a MURIT, duminică seară, în chinuri de NEIMAGINAT!

Pentru termenul de luni au mai fost citaţi ca martori omul de afaceri slătinean Vasile Popa şi fosta soţie a lui Darius Vâlcov, Lavinia Şandru.

Citeşte şi Siminica Mirea: Cum poate fi recuperată taxa de mediu de cei care și-au înstrăinat maşinile? /Ministerul Finanţelor, răspuns ruşinos

În luna mai 2015, fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Vâlcov a fost acuzat de DNA de trafic de influenţă pentru că ar fi primit aproximativ două milioane de euro de la Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, firmă care a derulat contracte cu Compania de Apă Olt pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din oraşele Slatina, Scorniceşti şi Potcoava. Alături de Darius Vâlcov și de fostul primar al Slatinei Minel Prina, în acest dosar mai sunt judecați oamenii de afaceri Cristian Tomescu și Bogdan Timofte, precum și Lucian Șușală, fost șofer al lui Vâlcov.

Darius Vâlcov mai este trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi într-un alt dosar având ca obiect luarea de mită, dar și într-o cauză mai nouă în care fostul ministru al Finanțelor este acuzat de instigare la dare și luare de mită.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here